Bilder
sovmorgon

Idag så blev det sovmorgon eller ja vi vaknade en sväng där vi 7 tiden för lillan ville ha mat. Sen somnade vi om där vid 8 halv 9 tiden och sov till 13. Vi blev bjudna på middag hos Lillian & Stig i nyborg idag oxå,jäkligt gott som vanligt. Det vart någon form av köttfärspaj om nu någon undrar. Noja iaf innan Stig kom för att plocka upp oss så passade vi på att städa/plocka här hemma så det inte såg så stökigt ut. Ja och nu sitter vi och ser på Fast 5 och har väl planerat att bara ha en myss kväll med film och lite smått och gott.

Imorrn om vädret tillåter så blir det att ta en lång promiss med vagnen till mamma för att äta laxsoppa namnam. Men nu ska jag ta och myssa ner mej brevid mina älsklingar i soffan och se på filmen.


02.42

komiskt att klockan var denna tidpunkt, nämligen då "lillan" föddes för ungefär 12 dagar sedan =)

hur som helst, kvällen har vart bra eftersom vi varit hos några nya bekanta och spelat brädspel (carcassonne), och självklart vann pontus =P + att vi vart bjudna på kladdkaka och massa annat i fikaväg *mumms*.

Och "lillan" har varit vaken hela 7 timmar ikväll och var inte på gott humör när vi kom hem, men Tina lyckades som vanligt få henne till sömns tillslut, nu ska väl vi strax oxå gå och lägga oss så att vi får lite sömn iaf.

God Natt!


Lång promiss

Idag så har vi varit på en lång promenad med vagnen, först ner på stan titta lite på all rea som var där men hittade ingent. Sen vart det att fara till mamma som höll på att göra sej iårdning till firma festen. Annie & Patrik var även oxå där eftersom hon hjälpte mamma att bli fin till festen. Han även mata och byta blöja på lilla gumman innan vi vandrade vidare hem. Fast hon var lite tjurig i början och grinade/skrek en liten bit på vägen, men hon somnade så gott sen tillslut i vagnen. När vi kom hem så vart de björns familj som var på snabb visit så nu har alla i stort sätt sett lillan ♥Nu ska vi dra iväg och äta kladdkaka och eventuellt spela kubb om vädret tillåter :)


då vare dax igen då!

Sitter här och äter en god skink-macka medans jag försöker komma på något vettigt att skriva om..!
Vad har hänt nu senast...? Tina matar våran lilla dotter (vilket vi ännu inte har något namn åt), Lydia (barnmorska från familjens hus) har precis varit här och allt var bra med viktökning och så... =)

Nu ska vi strax ta en promenad med vagnen ner på stan och se vad som händer där..
I övrigt inget nytt, kanske mer skriverier senare i kväll

Ha det bra så länge       
Hoppas ni kommer trivas på vår nya blogg !

Här kommer vi att skriva om vår nyblivna familj och om allt som händer omkring.
Även om våra intressen för musik, film, djur & vänner.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus