Sep. 09, 2012

Det var juh nu ett bra tag sen man skrev här på bloggen,men har som varit rätt upptagen med att ta han om våran lilla Ellen. Ja vi har hunnit med att hälsa på mina morbröder som bor i finland. hade tyvär inte med oss kameran så det blev inga bilder därifrån. Min bror Tommi + familj kom oxå med,så vart rätt många. Annie & Patrik kunnde inte följa med eftersom hon skulle jobba. har varit med kompisar,spelat sällskapsspel,sett på film,hunnit vara några svängar till luleå & haparanda/torne. Det var lite kort om vad vi har haft för oss.
 
 
Då tar vi vad som hännder för oss nu för tillfället. Vi ska ha dop den 15 så jag ska väl baka lite idag hade jag tänkt,men först ska jag och Björn städa här hemma. Imorrn så är det försäkringskassan kl 09.00 och efter de så ska vi och hälsa på Ingeborg som är 96-98 år gammal. Sen den 20 så ska gumman få sin första vaksin spruta,tippar på att hon kommer grina jätte mycke lilla stackarn♥. Vi har planerat oxå på att fara över en helg och hälsa på Elin & Michael i Umeå.
 
 
Iförgår så vart de att vara på Bowling/Lilla medans Ellen var hos mormor. Hon hade tydligen bara sovit hela tiden tills vi kom hem vid 02.00 och då ville hon ha mat,sen så somnade hon om. Annars hade vi jätte trevligt/kul på bowlingen och på lilla. Vi fick även en överraskning på björns konto innan vi for på bowlingen,han hade nämligen fått sina pengar från försäkringskassan. Så det var kul och veta att man inte behöver snåla överhuvudtaget den här månaden :)  Ja nu vet ni på ett ungefär hur vi har haft de,men nu ska vi sätta igång med städningen. Hej hej på er
 
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus