Tisdag,Onsdag & Torsdag

Ja nu så har man varit lite lat att skriva men nu ska jag uppdatera er om vad som man har sysslat med dom senaste dagarna.

Tisdag: Då vaknade jag och gumman där vid 7 på morron och hon ville inte somna om så då bestämde jag mej för att då tar vi en promenad med vagnen i det fina vädret och tar en sväng och hälsar på mamma på jobbet. Så fort jag hade stoppat gumman i vagnen och börjat gå så somnade hon så gott. När vi väl var på mammas jobb så tog hon en vända på jobbet och visade runt hennes nya söta barnbarn till hennes kolegor. Och inte vaknade hon då heller när mamma tog henne ur vagnen,utan fortsatte att nanna så sött i hennes famn. Efter besöket så vart de att umgås med jonna ett tag utanför fo-staben eftersom hon skulle på något möte där. Sen kom även Carita & Emmsa och hälsade på hos oss,vi satt ute och pratade och hade trevligt i solen. Hade även vattenmelon och jordgubbar att smaska på under tiden. Vart att fara en sväng till Emmsas mor som bor inte en lång bit ifrån oss och sola på deras baksida,men det vart inte så länge eftersom det började ösrengna där ett tag och lite muller hördes oxå. No men det slutade ganska så fort de rengnet,så vi for ut igen och solade ett tag. Sen vart de att fara på varessi och äta,först efter jag hade ätit då fick gumman ta och vakna eftersom hon hade sovit flera timmar och mina bobs ville slippa den spännande känslan att vara över fulla med mjölk eller hur man nu ska uttryka sej gälland de. Väl hemma så vart de bara att ta det lungt och se på film med Annie & Patrik pluss att lilla gumman fick sej ett bad,som hon tycker är så skönt ♥
Onsdag: Då var jag uten på en promenad ner på stan med Lotta som skulle göra lite pappers ärenden,så då kom jag,gumms & Labbe med som sällskap. Labbe fick sej ett dopp nere på strand ängarna som han tyckte var lika roligt som vanligt. När vi skulle därifrån så strejkade han lite grann eftersom det är ju så roligt att bada och plaska om kring i vattnet,men vi fick med han tillslut hehe. Vi tog även en matbit på Myggan,dom har så jäkla god kyckling toast där. Sen vart det att fara hem och som vanligt ta det lungt i soffan i väntan på nästa dag.

Torsdag: Idag så har det varit att kliva upp kl halv 6 för att ge lilla gumman mat,sen somnade vi om där vid 8 tiden för att sen vakna igen vid 10 för vi skulle vara på BVC kl 11. Allt var precis som det skulle vara med lilla♥. Hon hade gått upp 180 gramm alltså vägde hon nu 4200g,så vi fick en ny tid den 19e. Då är hon en hel månad gammal våran lilla snutte gumma ♥  Att tiden går fort nu när man har henne.


Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus