En snabb vecka

En snabb genomgång om hur veckan har varit, under helgen vart det bio: Spiderman, klart mkt bättre än dom gamla.
Tinas farföräldrar och farbror har vart hit, Hannu och Ritva var barnvakt då vi var på bion vilket gick utmärkt bra :) var grillfest hos Anni och Patrik efteråt :) Söndagen Tog jag första doppet i älven, samtidigt som labbe fick sig ett bad. I måndags vart det hänga på stan i det soliga vädret med barnvagnen, senare på eftermiddagen vart det volleyboll, vilket var ytterst trevligt, lär bli fler gånger om nu solen kan komma tillbaka någon gång :P

Sen tisdag vart det inget spec annat än långpromenad och middag hos Tinas morsa (kyckling/ris/currysås) currysås liknar alltför mycket något helt annat som jag inte vill gå in för några detaljer :P  Senare på kvällen blev det Hannibalmaraton till ungefär 03.30 på onsdagsmorgon, började med När lammen tystnar förstås.
Onsdag vart även där inget spec annat än långpromenad igen + middag (hamburgare), min brorsa har försökt komma förbi nu både tisdag och onsdag, men vi är bra på att vara ute och ränna hela dagarna/kvällarna eftersom det är tråkigt att bara sitta hemma hela tiden spec när Ellen mest sover om dagarna så passar vi ju på att vara ute med barnvagnen.Elin skulle ha kommit hit idag men pga av feber och förkylning så vart det inte av den här gången.
Men innan min semester är över ska vi iallafall hinna med en umeå/skellefteåresa och hällsa på både Fredde och Elin :)

Och idag har Tinas morsa varit hit en sväng med ännu mera kläder åt Ellen :) hon vart jättesöt i dom oxå :)
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Elin Nyström

Vilka söta bilder! Gissa om jag hade velat komma och träffa och snosa på lilla Ellen hellre?! Har iaf kurerat mig med Zyx :)Kom väldigt snart och överraska oss! ;)

»»»»»»»» 2012-07-12 | 19:45:43
Tina & Björn

Vi kommer när du minst anar det =), så när ska du bli frisk nog för att komma upp? =)

»»»»»»»» 2012-07-13 | 13:54:38

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus